Upside Down Cheesecake
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Sevgili Jale Balcı’dan hem pratik hem de lezzetli cheesecake tarifi ile karşınızdayız. Ters yüz olarak da bilinen upside down, dünya mutfaklarında önemli bir yere sahiptir. Krema, labne, portakal suyu ve yulaf bisküvi ile hazırlanan bu tatlı, genellikle kuplarda sunulur. Hafif bir tatlı olan upside down cheesecake, mevsim meyveleri ile zenginleştirilebilir.

Farklı çeşitleri olan limonlu cheesecake ve san sebastian cheesecake tarifine de göz atın.

Upside Down Cheesecake Tarifi İçin

Malzemeler

Jöle için

Peynir kreması için

Üzeri için

Upside Down Cheesecake

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Jöle için tüm malzemeyi bir tencereye alın ve sürekli karıştırarak kıvam alıp katı hale gelene kadar pişirin. Buzdolabına alarak soğumaya bırakın.
  2. Krema ve peyniri bir kaba alın ve şeker ile vanilyayı ekledikten sonra bir mikser yardımıyla köpürüp kıvam alana kadar çırpın.
  3. Daha sonra krema torbasına alın ve buzdolabında 1 saat dinlendirin.
  4. Servis edeceğiniz bardağın altına portakal jölesinden ekleyin ve üzerine peynir kremasından doldurun.
  5. Toz bisküvi ile kaplayıp dilediğiniz gibi süsleyerek servis edin.

Tarif Kategorileri

Kolay Sütlü Tatlılar Yılbaşı Yemekleri Çay Saati Tarifleri Pratik Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancar tozlu cupcake
Yılbaşı Choux ağacı
Glazürlü gingerbread yılbaşı kurabiyeleri
Hindistan cevizli ve rafine şekersiz kek topları
Cennet hurmalı ve damla sakızlı muhallebi
Muz ve fıstık ezmeli tuzlu çikolata kapları