Peynirli Ve Sucuklu Yufka Tart
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Peynirli Ve Sucuklu Yufka Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Peynirli Ve Sucuklu Yufka Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağını eritin. Yufkaların arasına fırçayla tereyağı sürüp üst üste yerleştirin. Dört eşit parçaya kesip her bir parçayı yağlanmış ramekinlerin içine yerleştirin. Yumurtaları bir kaseye alarak çırpın. Kaşar peyniri, uflanmış beyaz peynir, doğranmış soğan, sucuk, tuz, karabiber ekleyip karıştırın ve yufkaların içine paylaştırın. Her kasenin üzerine ikişer kiraz domates yerleştirin ve 170 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirip servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart
Balkabaklı Mini Tart
Armutlu cevizli cheesecake tart
Cevizli şekerlemeli çikolatalı tart