Pancarlı Pratik Tart
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Potasyum, fosfat ve C vitamini içeren pancar, hipertansiyonu düşürmeye yarayan bir besindir. Fakat ölçülü bir şekilde tüketilmesi önerilir. Pancarı sade tüketmek yerine, milföy hamuru ile birleştirdik ve ortaya nefis bir tat çıktı. İçi pancar harcı ile doldurulan tartları, krem peynir ile tatlandırabilirsiniz. Malzemeler hazırsa, pancarlı tart nasıl yapılır birlikte görelim.

Daha fazlası için tart tarifleri sayfamızdan ilham alabilirsiniz. Pancarı çok seviyor, fakat nerede kullanacağınızı bilemiyorsanız ev yapımı pancarlı pilav tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz.

Pancarlı Pratik Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Süslemek için

Pancarlı Pratik Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pancarları haşlayıp kabuklarını soyun. İnce yuvarlak dilimleyip geniş bir kaseye alın. Üzerine balzamik sirke gezdirip tuz ve karabiberle tatlandırın. Milföy hamurlarını hafif unladığınız tezgah üzerine alıp tart kalıbınızın boyutlarında açın. Hamuru hafif yağladığınız tart kalıbının tabanına yayın. Üzerine pancar dilimlerini dizip önceden ısıtılmış 180 derece fırında milföy hamuru kızarana kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Tartınızın ortasını krem peyniri ve zahter ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Peynirli Tarifler Hamur İşi Tarifleri Tart Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart
Balkabaklı Mini Tart
Armutlu cevizli cheesecake tart
Cevizli şekerlemeli çikolatalı tart