Tuzlu Hamurlar
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 25 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tuzlu Hamurlar Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Tuzlu Hamurlar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Unlanmış tezgâhta ekmek hamurunu 1 cm kalınlığında açın. Yuvarlak parçalar kesin. Ayrı bir kapta kaşar loru, keçi peyniri, ince kıyılmış, dereotu, maydanoz, tuz ve karabiberi harmanlayın. Ekmek hamurundan elinizle parçalar koparın. Peynirli harçtan koyup hamuru yarım ay şeklinde kapatın. Tuzlu hamurları kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Poğaça Tarifleri Kızartma Tarifleri Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Atıştırmalık Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Haşhaşlı Poğaça
Sütsüz Poğaça
Diyabetik Poğaça
Kruvasan poğaça
Türk poğaçası
Sirkeli Poğaça