Tulum Peynirli Ve Cevizli Pide
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Gün sohbetlerinin ve çay saatlerinin favorisi olacak tulum peynirli ve cevizli pide yapımı için tarife geçebiliriz.
Tulum Peynirli Ve Cevizli Pide Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

İç harcı için

Kenarları için

Tulum Peynirli Ve Cevizli Pide

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hamur için gerekli malzemeleri derin bir kapta yoğurup yarım saat dinlendirin. Tulum peynirini çatalla ufalayın. İri çekilmiş ceviz içi ile karıştırın. Hamurdan parçalar koparıp unlanmış tezgahta açın. Ortasına cevizli tulum peynirden paylaştırıp kenarlarını kıvırarak oval şekil verin. Kenarlarına yumurta sarısı sürüp 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Püf noktaları ve detaylı anlatımıyla klasik peynirli pide tarifine mutlaka göz atın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Peynirli Tarifler Hamur İşi Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Pide Tarifleri

Benzer Tarifler

Şerbetli Pide
Cicirya Pidesi
Nazilli Pidesi
Haçapuri (Gürcü Pidesi)
Mayasız hamurla peynirli pide
Kavurmalı Hıtap