Ispanaklı Ve Pazılı Pide
Hazırlanma Süresi : 1 saat
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Çay saatlerinde, bayram sofralarında, iftarda veya davet yemeklerinde sunabileceğiniz nefis bir pide tarifimiz var. İç harcı ıspanak, pazı ve mantar ile doldurulan bu pideleri, soğuk ayran eşliğinde sunabilirsiniz. Hazırsanız, Ekrem Çağatay’dan kolay hazırlayacağınız ıspanaklı ve pazılı pide tarifine geçebiliriz.

Tahinli pide ve kıymalı pide tarifine de göz atın.

Ispanaklı Ve Pazılı Pide Tarifi İçin

Malzemeler

Pide hamuru

Ispanaklı Ve Pazılı Pide

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hazırladığınız pide hamurunun üzerine bir kapta harmanladığınız malzemeyi yayın ve kenarlarını kıvırarak kapattıktan sonra önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında 15-20 dakika sureyle pişirin.

Fırından almadan 3 dakika önce pidenin kenarlarına tereyağı sürün. Kenarları kızarınca fırından alın ve sıcak servis edin.

Tarif Kategorileri

Farklı Hamur İşi Tarifler Pide Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Şerbetli Pide
Cicirya Pidesi
Nazilli Pidesi
Haçapuri (Gürcü Pidesi)
Mayasız hamurla peynirli pide
Kavurmalı Hıtap