Reçelli-Lokumlu-Papatya Kurabiye
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Reçelli-Lokumlu-Papatya Kurabiye Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Güllü ve Portakallı Lokum

Reçelli-Lokumlu-Papatya Kurabiye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bütün malzemeyi yoğurun.Hamuru üçe bölün birine kakao koyup yoğurun ve resimdeki gibi şekil verin en son fındığa bulayın ikinci hamurdan ceviz kadar koparıp ayrı ayrı lokum ve reçellerin tanelerini koyun şekil verin. Üçüncü hamurdan da papatya yapmak için fındık kadar yuvarlaklar yapıp yan yana 6 yada 7 tane dizin ortasına kakaolu top yapıp koyun yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı olarak dizin önceden ısınmış 180 derecelik fırında altı pembe üzeri beyaz kalacak şekilde pişirin.Papatyalar ve kakaolular hariç diğerleri ılınınca pudra şekeri serpin

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Portakallı Anne Kurabiyesi
Limonlu Çatlak Kurabiye
Bayatlamayan Kurabiye
Elmas Kurabiye
Dondurma Kurabiye
Pudingli Kurabiye