Fındık Kremalı Başparmak Kurabiye
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 20 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fındık Kremalı Başparmak Kurabiye Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Fındık Kremalı Başparmak Kurabiye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağı ve toz şekeri geniş bir karıştırma kabına alın. Bir mikser yardımıyla krema kıvamına gelinceye kadar çırpın.
  2. Yumurta, un, kakao, karbonat ve yulaf ezmesini ilave edip yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayın.
  3. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. Her kurabiyenin ortasına una batırdığınız baş parmağınız ile bastırarak çukurlaştırın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin.
  4. Fırından alıp soğumaya bırakın. Ilınan kurabiyelerin ortasına sürülebilir fındık ezmesi ilave edip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Kurabiye Tarifleri Kurabiye Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Kremalı Tatlılar Hamur İşi Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Portakallı Anne Kurabiyesi
Limonlu Çatlak Kurabiye
Bayatlamayan Kurabiye
Elmas Kurabiye
Dondurma Kurabiye
Pudingli Kurabiye