Kiş hamuru için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir yoğurma kabına alın. Hamurun üzerini streç filmle kapatıp buzdolabında 1 saat dinlendirin.
İç harcı için süzme yoğurt ve labne peynirini geniş bir kaseye alarak karıştırın. Dereotlarını ince kıyıp yoğurda ekleyin ve tekrar karıştırın.
Dinlenen hamuru 6 eşit bezeye ayırıp bir merdane yardımıyla küçük tart kalıplarının boyutlarında açın ve kalıplara yerleştirin.
Üzerlerine çatalla delikler açıp kabarmaması için içine yağlı kağıt yerleştirip bakliyat doldurun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30-35 dakika pişirin.
İç harcı için peynirleri bir kasede karıştırın. Tartlarınızı fırından alın. Üzerindeki bakliyatları alıp iç harcından doldurun. Ortadan ikiye kestiğiniz çeri domates ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.