Ton Balıklı Börek
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ton Balıklı Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartma için:

Ton Balıklı Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Maydanozu temizleyip kıyın. Bir tabağa alıp tonbalığı ve karabiber ilave ederek karıştırın.
  2. Her bir malsukayı (yufka) düz zeminde açıp ortasına bir yumurta kırın ve tonlu karışımdan bir kaşık ekleyip ikiye katlayarak kapatın.
  3. Kenarlarını yapıştırıp kızgın yağda iki taraflı kızartın. Dilimlenmiş limon eşliğinde sıcak olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Börek Tarifleri Ton Balıklı Tarifler Kızartma Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek