En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13776 Tarif
Çocuk
373 Tarif
Çorba
1206 Tarif
Diyet
4385 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2235 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1405 Tarif
Pratik Yemek
4842 Tarif
Salata ve Meze
1217 Tarif
Sos
464 Tarif
Tatlı
8462 Tarif
Yöresel
1956 Tarif
Popüler Tarifler
Mozaik Pasta
Tavuk Burger
Anasayfa
Tarifler
Börek Tarifleri
Ton Balıklı Börek
Ton Balıklı Börek
23 Mart 2021
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Focaccia sandviç
Glutensiz supangle
Tam Buğdaylı Lavaş
Ot kavurma
Fırında somon
Hardaliye
Vegan Şefinden Vegan Beslenme Önerileri
Eylül Ayı Meyve ve Sebzeleri Nelerdir?
Bugün Ne Pişirsem, Ne Yemek Yapsam Diyenler İçin 65 Nefis Tarif
Avokado'nun Bozulduğu Nasıl Anlaşılır?
Makarna Sosları: Farklı ve Kolay 21 Nefis Makarna Sosu Tarifleri
Masterchef Bera Altaş Kimdir, Kaç Yaşında?
Ton Balıklı Börek için
Malzemeler
6 adet malsuka (özel börek yufkası)
6 yumurta
150 gr konserve ton balığı
1 demet maydanoz
1 limon
Tuz
Karabiber
Kızartma için:
Bol zeytinyağı
Ton Balıklı Börek
Nasıl Yapılır
Maydanozu temizleyip kıyın. Bir tabağa alıp tonbalığı ve karabiber ilave ederek karıştırın.
Her bir malsukayı (yufka) düz zeminde açıp ortasına bir yumurta kırın ve tonlu karışımdan bir kaşık ekleyip ikiye katlayarak kapatın.
Kenarlarını yapıştırıp kızgın yağda iki taraflı kızartın. Dilimlenmiş limon eşliğinde sıcak olarak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Börek Tarifleri
Ton Balıklı Tarifler
Kızartma Tarifleri
Kahvaltılık Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Börek Tarifleri
25 Dakika
Biber Böreği
Börek Tarifleri
45 Dakika
Çalkama
Selinhdr
Börek Tarifleri
80 Dakika
Tonlu Brik
Selinhdr
Börek Tarifleri
65 Dakika
Beef Patties
Selinhdr
Börek Tarifleri
50 Dakika
Kıymalı Patatesli Börek
Börek Tarifleri
50 Dakika
Kırma Börek
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.