Taze Otlu Pide Börek
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Otlu Pide Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Üzeri için

Taze Otlu Pide Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pideyi küp doğrayın. Süt, su ve eritip soğuttuğunuz tereyağını bir kasede karıştırın. Küp doğradığınız pideleri bu karışıma bulayın ve hafif yağladığınız yuvarlak bir fırın kabına dizin. İç harcı için tulum peynirini geniş bir kaseye alın. İnce kıydığınız yeşillikleri ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Peynirli harcı pidelerin üzerine ilave edip karıştırın. Üzerine susam serpip önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Dilimleyip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Börek Tarifleri Peynirli Tarifler Hamur İşi Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek