Etli Muska Böreği
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Etli Muska Böreği Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Etli Muska Böreği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğanın kabuğunu soyup piyazlık doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun.
  2. Haşlanmış et, küp doğranmış domates ve sivri biberi ekleyip birkaç dakika pişirin.
  3. Tuz, karabiber, kimyon, pul biber ile tatlandırın. Ocaktan alıp kıyılmış maydanozu ekleyin.
  4. Yufkaları rulo yapıp 10 cm aralıkla kesin. Her bir parçayı açın ve etli malzemeden yufkanın uç kısmına yerleştirin.
  5. Muska şeklinde sıkıca sarıp uç kısmını ıslatarak yapıştırın. Kızgın yağda altın rengini alıncaya kadar kızartın.
  6. Fazla yağını süzdürmek için kağıt havlu üzerine alın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Farklı Et Yemekleri Çay Saati Tarifleri Börek Tarifleri

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek