Tavuk Rosto
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Rosto Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Tavuk Rosto

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk etlerini mutfak robotunda çekerek kıyma haline getirin. Yumurta sarıları, galeta unu, tuz, karabiber, köri ve zeytinyağı ekleyip tekrar robotta karıştırıp bir kaseye aktarın.
  2. Biberlerin çekirdeklerini temizleyip küp şeklinde doğrayın ve bezelye ile birlikte tavuk etine karıştırın.
  3. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Tavuklu karışımı rulo haline getirip tepsiye yerleştirin.
  4. Mısır gevreklerini ezerek kırıntı haline getirin. Tuz, karabiber ve ince kıyılmış maydanozları içine karıştırıp rostonun üzerini kaplayın.
  5. 190 dereceye ayarlanmış fırında 40-45 dakika kadar pişirin. Fırından çıkartıp 5 dakika beklettikten sonra dilimleyerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Tavuk Yemekleri Fırın Yemekleri Sebze Tarifleri

Benzer Tarifler

Fırında Tavuk Ciğer Tarifi
Fırın Poşetinde Tavuk Tarifi
Beşamelli Sebzeli Tavuk Tarifi
Soslu Tavuk Külbastı Tarifi
Teriyaki Soslu Tavuk Dürüm
Ballı Tavuk Pirzola Tarifi