Susamlı Ve Çörek Otlu Tavuk Eti
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Susamlı Ve Çörek Otlu Tavuk Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Susamlı Ve Çörek Otlu Tavuk Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Biberleri fırın ızgarasında çevirerek közleyin. Yoğurt, mayonez, ezilmiş sarımsaklar ve naneyi bir kaseye alın. Kıyılmış biberleri ekleyip karıştırın. Tavuk etini şeritler halinde doğrayın. Baharatları da ekleyerek karıştırın. Yumurta akını çırpın. Tavuk etini önce yumurta akına sonra çörek otu ve susama bulayarak yağda kızartın. Sosla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Atıştırmalık Tavuk Yemekleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Teriyaki Soslu Tavuk Kanat
Nar Soslu Tavuk Kanat Tarifi
Tavuk Kavurma
Air fryer'da Fajita
Sarımsaklı Ballı Çıtır Tavuk
Tavuklu Mantarlı Güveç