Aromalı Piliç Izgara
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Aromalı Piliç Izgara Tarifi İçin

Malzemeler

Aromalı Piliç Izgara

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk göğüs etlerini yıkayıp kâğıt havlu ile kurulayın ve ikiye kesin. Derin bir kapta biberiye, kekik, adaçayı, zencefil, kırmızı tozbiber, tuz ve zeytinyağını karıştırın.

Tavuk etlerini hazırladığınız marinata bulayıp bir kaba üst üste dizin. Kalan marinatı üzerine döküp yarım saat bekletin.

Fırını ızgara konumuna getirip ısıtın. Izgara telini yağlayıp marinattan çıkardığınız tavuk etlerini önlü arkalı kızartın. 

Tavuk etlerini servis tabaklarına paylaştırıp sebze garnitür eşliğinde sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kremalı Tavuk Sote
Tavuk Güveç
Air Fryer'da Tavuk Baget
Huraideu Chicken
Kırmızı Elmalı Köri
Tajine Zitoune