Yarım Kafes Kuzu Pirzola
Yarım kafes kuzu pirzola
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 50 dakika
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Yarım Kafes Kuzu Pirzola Tarifi İçin

Malzemeler

Yarım Kafes Kuzu Pirzola

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını 200 derecede ısıtın. Bir gün önceden veya minimum 3-4 saat önce eti sosa yatırın.
  2. Eti sostan çıkarın. Sosu biraz tavada çektirin. Eti ise biraz tuzlayıp ısıtılmış fırına atın. Üzeri kızardıkça ara ara çektirdiğiniz sostan üzerine sürün.
  3. Patatesleri şişe geçirin ve sıvı yağ ile yağlayın. Üzerlerine susam, aralarına biberiye koyun.
  4. Et ile birlikte fırınlayın. Et iyice karamelize olunca fırından alın. Kemik aralarından keserek servis yapın

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Cafe de Paris Soslu Antrikot Tarifi
Düdüklüde Yumuşacık Et Kavurma Tarifi
Et Fajita Tarifi
Kuzu Ciğer Kavurma Tarifi
Mantarlı Et Sote Tarifi
Ev Usulü Urfa Kebabı Tarifi