Taze Ot Soslu Izgara Biftek
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Ot Soslu Izgara Biftek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Taze Ot Soslu Izgara Biftek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanı rendeleyin. Derin bir kaseye soğan, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 dal kekik, pul biber ve karabiberi ekleyip karıştırın. Biftek dilimlerini sos içinde 2 saat bekletin. Izgarayı 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile yağlayın. Biftekleri ızgaraya alın. Her iki yüzünü de kızartın. Pişmeye yakın tuz serpin. Pişen kuzu etlerini servis tabağına alın. Sos için zeytinyağı hariç tüm malzemeyi mutfak robotunda karıştırın. Son olarak zeytinyağını ekleyip tekrar karıştırın. Etlerin üzerine paylaştırıp sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı