T-Bone Steak
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
T-Bone Steak Tarifi İçin

Malzemeler

T-Bone Steak

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sızma zeytinyağı, defne yaprağı, tane karabiber ve taze biberiye yapraklarını yayvan bir kapta karıştırın.
  2. Eti bu sosa bulayıp buzdolabında 1 sat bekletin. T-bone’u ızgarada her bir tarafını 5’er dakika pişirin.
  3. Yanında zeytinyağında kızartılmış kabuklu patates dilimleriyle birlikte servis yapın.
  4. Dananın sırt kısmından birinci kalite ızgaralık biftek elde edilen bölümdür. Kemikli şekliyle hazırlandığında `T-Bone` adı verilen özel sunum biçimi ortaya çıkar.
  5. Bu çok kaliteli eti tane karabiber, taze biberiye ve sızma zeytinyağı ile marine edin.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Pratik Yemek Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı