Patlıcan İçinde Antrikot Et
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Patlıcan İçinde Antrikot Et Tarifi İçin

Malzemeler

Patlıcan İçinde Antrikot Et

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Damaklarda enfes tat bırakan patlıcan ile sizde pratik ve leziz tatlar hazırlayabilirsiniz. Geniş bir tencerede ayçiçeği yağını kızdırın. Patlıcanları boydan ikiye kesip kızartın.

Domates ve biberleri ince kıyın. Bir tavada zeytinyağını ısıtıp kuşbaşı doğranmış etleri kavurun. Biber ve domatesleri de ekleyip karıştırın. Tuzla tatlandırıp pişirin.

Patlıcanların içini çatalla ezin ve etli harçtan yerleştirin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarın. 180 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika pişirin. Fırından alıp rendelenmiş kaşar peyniri serpip eriyinceye kadar pişirin ve fırından alıp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı