Patatesli İncik Yemeği
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Patatesli İncik Yemeği Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Patatesli İncik Yemeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağını tencerede eritin. Kıyılmış soğan ve incikleri ekleyip etler suyunu bırakıp çekene kadar kavurun.
  2. Etlerin üzerini iki parmak aşacak kadar sıcak suyu ekleyip etler yumuşayana kadar pişirin. Tuzla tatlandırın.
  3. Küçük kesilmiş domates ve salçayı ilave edin. Patateslerin kabuğunu soyup elma dilimleri gibi dilimleyerek kızdırılmış ayçiçeği yağında hafifçe renk alana kadar kızartın.
  4. Salçalı ete ekleyip karıştırın. 10 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Kızartma Tarifleri Sebze Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı