Kırmızı Şaraplı, Ballı, Sarımsaklı Marine Soslu Kuzu Pirzola
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kırmızı Şaraplı, Ballı, Sarımsaklı Marine Soslu Kuzu Pirzola Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Marine için

Kırmızı Şaraplı, Ballı, Sarımsaklı Marine Soslu Kuzu Pirzola

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Sos için serin bir kapta şarap, bal, zeytinyağı, ince doğranmış kekik, biberiye, sarımsak, limon suyu, tuz ve karabiberi iyice karıştırın veya el blenderi yardımıyla çırpın. Pirzolaları bu kabın içine alıp iyice karıştırdıktan sonra üzerini streç film ile kapatıp buzdolabında en az 3-4 saat marine edin. Az yağlanmış ve ısınmış ızgarada kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Fırın Yemekleri Et Tarifleri Sos Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı