Izgara Domates, Kırmızı Soğan Ve Limon İle Dilimlenmiş Dana Eti
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 55 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Şef Claudio Chinali'den ızgara domates, kırmızı soğan ve limon ile dilimlenmiş dana eti tarifini sizlerin beğenisine sunuyoruz.

'Kontrfile et nasıl pişirilir?' yazımıza göz atmayı unutmayın.

Izgara Domates, Kırmızı Soğan Ve Limon İle Dilimlenmiş Dana Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Sosu için

Izgara Domates, Kırmızı Soğan Ve Limon İle Dilimlenmiş Dana Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Eti tuz, karabiber ve zeytinyağı ile karıştırdıktan sonra her iki tarafını 3-4 dakika süreyle ızgarada pişirin. (Son iç sıcaklık 55 derece olmalıdır.) Üzerine sarımsak ve taze kekiği ekleyerek, kapaklı bir kapta 10 dakika dinlenmeye bırakın.
  2. Domates, limon ve kırmızı soğanı ızgarada pişirin.
  3. Sos için zeytinyağı, hardal, tuz, karabiber ve balzamik sirkeyi bir kaseye alarak karıştırın.
  4. Eti ve ızgarada pişirdiğiniz sebzeleri servis tabağına alın ve üzerine sosu gezdirdikten sonra servis edin.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Domatesli Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı