Fırında Dana Kapama
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fırında Dana Kapama Tarifi İçin

Malzemeler

Fırında Dana Kapama

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Etlerin üzerine hafifçe tuz serpip yağlanmış fırın tepsisine dizin. Soğanların kabuğunu soyup piyazlık doğrayın. Tuz ve kırmızı toz biber ekleyip harmanlayın. Karışımı bonfilelerin üzerini kapatacak şekilde yayın. Soğanların üzerine küçük kesilmiş tereyağı parçaları ekleyin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Fırın Yemekleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı