Etli Taze Bezelye
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

A, B, C ve K vitamini bakımından zengin olan bezelye, en sevilen sebzeler arasında yer alır. Kolesterolü dengeleyen bu besin, metabolizmayı da hızlandırır. Kuşbaşı et ile hazırlanan nefis etli taze bezelye nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, tarife başlayabiliriz.

Etli Taze Bezelye Tarifi İçin

Malzemeler

Etli Taze Bezelye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet yemek tarifleri arasında en fazla beğenilenlerden biri. Bir tencerede tereyağını eritip etleri ince kıyılmış soğan ile birlikte orta ateşte soteleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp, et suyunu çekinceye kadar pişirin. Zar şeklinde doğranmış havuçları ilave edip kavurmaya devam edin. Soyulmuş domatesleri kuşbaşı doğrayıp ekleyin ve karıştırın.

Bezelye ve zar şeklinde doğranmış patatesleri ilave edin. Bezelyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. KIyılmış dereotu ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sebze Tarifleri Sulu Yemek Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı