Etli Kereviz Yemeği
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Etli Kereviz Yemeği Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Etli Kereviz Yemeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kerevizlerin ve patateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Havuçları yuvarlak doğrayın.
  2. Soğanı yemeklik doğrayıp tereyağı ve et ile birlikte tencereye alın. Üzerine su ekleyip kapağı kapalı olarak 30 dakika pişirin.
  3. Sebzeleri ekleyin. Unu bir miktar yemeğin suyu ile karıştırıp ekleyin ve kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
  4. Bir kasede yumurta sarısını çırpın. Yemeğin suyundan bir kepçe üzerine alarak karıştırın. Yavaş yavaş yemeğe ekleyin ve 5 dakika daha pişirin.
  5. Servis tabağına alarak üzerini ince kıyılmış kereviz yaprağı ile süsleyerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Diyet Yemekleri Sebze Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı