Etli Ekşili Balkabağı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Etli Ekşili Balkabağı Tarifi İçin

Malzemeler

Etli Ekşili Balkabağı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Etleri zeytinyağında pişirin. Piyazlık doğradığınız soğanları ve dilimlediğiniz sarımsakları ekleyip kavurmaya devam edin. Biber ve domates salçalarını ilave edin. Küp doğranmış kabak, nohut, su, tuz ve karabiberi ilave ederek pişirin. Servisten hemen önce nar ekşisi ve naneyi ilave edip sıcak olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Sulu Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Kahvaltılık Kavurma
Soya Soslu Et Sote
Sodalı Et Kavurma
Yaprak Et
Arap Tava Kebabı
Ciğer Dürüm Tarifi