Et Schnitzel
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Et Schnitzel Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Et Schnitzel

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda. Bonfileleri streç folyo arasında et döveceği ile inceltin. Tuz, karabiber, şarap sirkesi ile zeytinyağını karıştırın. Etleri 30 dakika marine edin. Bonfileleri una bulayıp fazla unun gitmesi için hafifçe silkeleyin.

Yumurtaları çırpın. Unladığınız bonfileleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın. Tavada ayçiçeği yağını ısıtın. Bonfilelerin her iki tarafını da kızartın. Kızarmış patatesle servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kızartma Tarifleri Atıştırmalık Et Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı