Dana Eti Buğulama
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Dana Eti Buğulama Tarifi İçin

Malzemeler

Dana Eti Buğulama

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağını tencereye alıp eritin ve kabuğu soyulmuş arpacık soğanlarını ekleyerek pembeleşinceye kadar kavurun. İri parçalar şeklinde kesilmiş etleri ekleyin ve 5 dakika daha kavurmaya devam edin. Sıcak su, tuz ve karabiber ekleyip kapağı kapalı olarak kısık ateşte 30 dakika pişirin. Havucu iri doğrayıp ilave edin. Küp doğranmış patates, domates, biber ve bezelyeleri ekleyin. Bir kasede limon suyu, yumurta sarısı ve unu karıştırın. Yemeğin suyundan bir miktar içine ekleyip karıştırın. Karışımı tencereye ilave edip sebzeler ve et yumuşayana kadar pişirin. Üzerine taze çekilmiş karabiber serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Sulu Yemek Tarifleri Sebze Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı