Barbekü Et Tabağı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Barbekü Et Tabağı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Bulgur pilavı için

Barbekü Et Tabağı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Özel günlerimize uygun yemek tarifleri arasında üst sıralarda bulunan yemeğimize başlayalım. Tüm etleri ve sebzeleri arzuya göre şişlere dizin ve ızgarada pişirin.

Maydanoz ve soğanı ince kıyıp pulbiber, sumak ve tuzla iyice karıştırın. Servis tabağında etlerle birlikte servis yapın.

Pilav için, tereyağında bulguru 5 dakika karıştırarak kavurun. Salça ekleyin. İnce kıyılmış domates, soğan ve sivri biberi ilave edip karıştırın. Sıcak su, et bulyon ve tuzu ekleyip kapağını kapatın ve kısık ateşte 15 dakika pişirin.

Servis tabağına yerleştirdiğiniz lavaş ekmeğin üzerine dilediğiniz miktarda pilav alıp, üzerine etleri ve soğanı yerleştirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı