Bahçıvan Kebabı
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bahçıvan Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Bahçıvan Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağını tencereye alın. İri parçalar şeklinde doğranmış eti ilave ederek pişirin. Kabuklarını soyup küçük küpler şeklinde doğranmış domatesleri, kılçıkları temizlenip ortadan ikiye kesilmiş fasulyeleri, halka doğranmış biberi, suyu, yarım parmak kalınlığında ve boyutunda doğranmış kabakları, bezelyeyi ve tuzu ekleyip etler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Ocaktan almadan önce kıyılmış dereotunu ekleyin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Sebze Tarifleri Kebap Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı