Ayvalı Kebap
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ayvalı Kebap Tarifi İçin

Malzemeler

Ayvalı Kebap

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Etleri tuz, karabiber ve kimyona bulayın. Ayvaları soyup elma gibi dilimleyin. Kararmamaları için limonlu suda bekletin.
  2. Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın. Soğanları soyup küp şeklinde doğrayın. Maydanozu temizleyip kıyın.
  3. Ayçiçeği yağını tencerede kızdırıp soğanı soteleyin. Eti ilave edip iki taraflı kızartın. Domates ve sarı biberleri ekleyip 5 dakika pişirin.
  4. Sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın ve etler hafif yumuşayana kadar pişirin. Ayvaları ilave edip yumuşayıncaya kadar pişirin. Servis tabağına alıp kıyılmış maydanoz serperek sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Kebap Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı