Avcı Usulü Biftek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Avcı Usulü Biftek Tarifi İçin

Malzemeler

Avcı Usulü Biftek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bir tavada bifteklerin her iki tarafını da hafif renkde ğiştirinceye kadar kızartın.
  2. Soğan ve sarımsakların kabuklarını soyup ince kıyın. Biberleri jülyen kesin. Mantarları doğrayın.
  3. Ayçiçeği yağını tavaya aktarın. Mantar, soğan, sarımsak ve biberleri soteleyin. Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayarak ilave edin.
  4. Bir iki dakika pişirip tuz, karabiber ve kırmızı pul biberi ilave edin.
  5. Biftekleri ısıya dayanıklı bir kaba alın. Üzerine hazırladığınız harcı döküp, rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin. 180 dereceye ayarladığınız fırında 25 dakika pişirip sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Fırın Yemekleri Kızartma Tarifleri Et Tarifleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı