Arpacık Soğanlı Kuzu Eti Kavurma
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kuzu eti ile hazırlayacağınız lezzetlli tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Arpacık soğanlı ve kiraz domatesli bu tarif şık görüntüsü ile misafirlerinizden tam puan alacak. Siz ve malzemeleriniz hazırsanız tarifin detayları aşağıda. 

Arpacık Soğanlı Kuzu Eti Kavurma Tarifi İçin

Malzemeler

Arpacık Soğanlı Kuzu Eti Kavurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Arpacık soğanların kabuklarını soyup tencereye aktarın.
  2. Kuşbaşı doğranmış kuzu etlerini ilave edip ayçiçeği yağında kavurun. 
  3. Domateslerin kabuklarını soymadan ilave edin.
  4. Tuz ve karabiberle tatlandırarak kısık ateşte pişirin. 
  5. Sıcak servis yapın.
  6. Afiyet olsun.
  Servis Önerisi
  • Yanında bulgur pilavı ile birlikte servis edebilirsiniz. 
  Püf Noktası
  • Damak tadınıza göre farklı sebzeler ile zenginleştirebilirsiniz. 
  • Arpacık soğan yoksa 2 adet soğanı yemeklik doğrayarak tarife dahil edebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı