Tarhunlu Hindi Pay
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tarhunlu Hindi Pay Tarifi İçin

Malzemeler

Tarhunlu Hindi Pay

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Küp doğradığınız soğan ve ikiye bölünmüş mantarları kısık ateşte zeytinyağı ile pişirin.
  2. Hindi suyu, bezelye, hindi etleri ve baharatı ekleyip kapağı kapalı olarak 15 dakika pişirin.
  3. Krema ekleyip sufle kaplarına paylaştırın. Üzerlerine milföy hamurunu kapatın ve yumurta sarısı sürün. 20-25 dakika pişirip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Farklı Hamur İşi Tarifler Tart Tarifleri Et Tarifleri Fırın Yemekleri Hindi Yemekleri Hamur İşi Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Acı, tatlı, ekşi, soslu hindi budu tandır
İstim hindi göğüs
Limon otlu hindi
Soya soul hindi but
Mozzarella peynirli hindi eti köftesi
Hindi rosto