Semizotlu Ve Kayısılı Hindi Eti
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Semizotlu Ve Kayısılı Hindi Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Semizotlu Ve Kayısılı Hindi Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Özel günlerimize uygun yemek tarifleri arasında üst sıralarda bulunan yemeğimize başlayalım. Kayısıları küçük bir sos tenceresine alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin ve yumuşayıncaya kadar haşlayın.
  2. Haşlanan kayısıları mutfak robotu ile püre haline getirin. Hindi etini şerit halinde doğrayıp haşlayın.
  3. Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında iyice soteleyin. Köri ve salçayı ekleyip 2 dakika çevirin. Kayısı püresi, mayonez ve kremayı ekleyin.
  4. Hindi etlerini ilave edin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Servis tabağına semizotlarını yerleştirin. Hindi etlerini de ekleyerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Kırmızı Et Yemekleri Et Tarifleri Hindi Yemekleri Farklı Sebze Yemekleri Sebze Tarifleri

Benzer Tarifler

Acı, tatlı, ekşi, soslu hindi budu tandır
İstim hindi göğüs
Limon otlu hindi
Soya soul hindi but
Mozzarella peynirli hindi eti köftesi
Hindi rosto