Haşhaş Tohumlu Hindi Pane
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Haşhaş Tohumlu Hindi Pane Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Pane için

Haşhaş Tohumlu Hindi Pane

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Havucun kabuğunu soyup ince uzun olacak şekilde jülyen kesin. Kabağı alacalı soyup aynı uzunlukta olacak biçimde kesin.
  2. Salatalık turşusunu da jülyen doğrayın. Doğradığınız sebzeleri taze kekikle bir kapta karıştırın.
  3. Pane karışımı için galeta unu ile haşhaş tohumunu bir kapta karıştırın. Yumurtaları ayrı bir kapta çırpın.
  4. Hindi etini et dövücü ile inceltin. Tezgahın üzerine yayın. Sebzelerin yarısını etin kenarına yerleştirin. Sıkı bir rulo şeklinde sarıp mutfak ipiyle bağlayın.
  5. Ruloları önce una sonra da haşhaşlı pane karışımına bulayın. Kızgın yağda çevirerek kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını süzdürün. Dilimleyip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Yılbaşı Yemekleri Kızartma Tarifleri Hindi Yemekleri Sebze Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Acı, tatlı, ekşi, soslu hindi budu tandır
İstim hindi göğüs
Limon otlu hindi
Soya soul hindi but
Mozzarella peynirli hindi eti köftesi
Hindi rosto