Ton Balıklı Kabak Lokmaları
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ton Balıklı Kabak Lokmaları Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Ton Balıklı Kabak Lokmaları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kabakları sebze soyucu ile uzunlamasına ince dilimleyin. Üzerlerine fırça ile hafif zeytinyağı sürün ve 180 dereceye ayarlanmış fırında yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğumaya bırakın.
  2. Ton balığının yağını süzüp bir kaseye alın. Soğanları ve turşuyu ince doğrayıp ekleyin.
  3. Mayonez ve tuz ilave edip iyice karıştırın. Kabakların uç kısımlarına balıklı karışımdan yerleştirip rulo şeklinde sarın.
  4. Frenk soğanlarını yumuşaması için 5 dakika sıcak suda bekletin ve kabakları bağlayın. Ruloları servis tabağına aktarıp dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Ton Balıklı Tarifler Atıştırmalık Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Sarma Tarifleri Kabaklı Tarifler Balık Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun