Tereyağlı Karides
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tereyağlı Karides Tarifi İçin

Malzemeler

Tereyağlı Karides

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağını bir tavada eritin ve karidesleri ilave edip harlı ateşte sotelemeye başlayın. Mantarları dilimleyin, sivri biberi ince doğrayın ve karideslere ekleyip sotelemeye devam edin. İnce kıyılmış sarımsağı, tuzu, karabiberi ve balık bulyonunu ilave edip karıştırın. Hafif üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyin. 10 dakika kadar pişirdikten sonra, önceden ısıttığınız güveç kaplarına paylaştırın ve bekletmeden servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Öğle Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun