Sebzeli Balık
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebzeli Balık Tarifi İçin

Malzemeler

Sebzeli Balık

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Biberleri, taze soğanları ve havucu temizleyip jülyen doğrayın. Limonu yıkayıp kurulayın ve yuvarlak dilimlere kesin.
  2. Susam, soya sosu ve üzüm sirkesini bir kapta karıştırıp balıkları ekleyin. Harmanlayıp 1 saat bekletin.
  3. Yağlı kağıdını fırın tepsisine yayın. Balık filetoları tepsiye dizin. Üzerlerine sebzeleri ekleyin.
  4. Tuz, karabiber serpip zeytinyağı gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin. Balık ve sebzeleri servis tabaklarına alın. Sıcak servis yapın.

Dilerseniz, düşük kalorili fırında sebzeli balık tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Balık Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun