Rezene Ve Kumkatlı Kefal Balığı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Rezene Ve Kumkatlı Kefal Balığı Tarifi İçin

Malzemeler

Rezene Ve Kumkatlı Kefal Balığı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patateslerin kabuklarını soyun ve yarım cm kalınlığında yuvarlak dilimleyin. Tuzlu kaynar suda 5 dakika kadar haşlayıp suyunu süzün.
  2. Kumkatları iki dakika kadar kaynar suda bekletin. Suyunu süzüp soğuması için kenara alın. Yıkadığınız balığın ortasını kesin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın.
  3. Ortasını ince kıydığınız rezene ile doldurun. Soğuyan patates ve kumkatları balığın etrafına yerleştirin.
  4. Üzerlerine zeytinyağı gezdirip tuz serpin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45 dakika pişirin. Fırından çıkartıp 5 dakika dinlendirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Balık Yemekleri Fırın Yemekleri Diyet Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun