Ispanaklı Deniz Levreği
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Şef Mithat Yalçınkaya'dan enfes bir lezzet. Levrek, ıspanak ve tereyağı ile hazırlanan bu yemek, ızgarada pişirildikten sonra sıcak bir şekilde servis edilir. Sunum için tabağın alt kısmına ıspanak, üstüne balık ve en üst kısma lime dilimi yerleştirilir. Malzemeler hazırsa, ıspanaklı deniz levreği tarifi için detaylara geçebiliriz.

Levrek buğulama ve levrek marin tarifine de göz atın.

Ispanaklı Deniz Levreği Tarifi İçin

Malzemeler

Ispanaklı Deniz Levreği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bezelyeyi bir robotta çekerek püre haline getirin ve tuz ve karabiber ekleyerek tatlandırın.
  2. Patatesi soyun ve bir kibrit kutusu büyüklüğünde bir parça keserek kızgın yağda kızartın. Üzerine zerdeçal ilave ederek ters düz yapın ve servis tabağına alın.
  3. Ispanak ve sarımsağı da tereyağı koyduğunuz bir tavada 3 dakika soteledikten sonra tuz ve karabiber ilave ederek kenara alın.
  4. Levrek filetosunu ızgarada pişirin.
  Servis Önerisi

Servis tabağına aldığınız patatesin üzerine önce ıspanak soteyi daha sonra da levrek filetosunu yerleştirerek servis edin.

Tarif Kategorileri

Levrek Tarifleri Özel Günler Ana Yemek Tarifleri Balık Yemekleri Ispanaklı Tarifler

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun