Hardal Soslu Lüfer Izgara
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hardal Soslu Lüfer Izgara Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Hardallı sos için

Hardal Soslu Lüfer Izgara

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Lüferi temizleyip bol suyla yıkayın. Zeytinyağı, limon suyu ve karabiberi bir kapta karıştırın.
  2. Lüferin üzerine döküp en az 1 saat bekletin. Hardallı sos için, tereyağını eritip un, su ve şarap sirkesini ekleyin.
  3. Hardal ve doğranmış sardalyeyi de ilave edip kısık ateşte yaklaşık 3 dakika pişirin.
  4. Son olarak limon suyunu ekleyip 2-3 dakika da pişirdikten sonra ocaktan alın. Lüferi ızgarada pişirin. Hardallı sosla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Balık Yemekleri Sos Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun