Enginar Kalpli Somon
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Enginar Kalpli Somon Tarifi İçin

Malzemeler

Enginar Kalpli Somon

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Enginar kalplerini buharda haşlayın. Sarımsakları rendeleyip geniş bir kaba alın. Zeytinyağı, limon suyu, kuru kekik, taze kekik, tuz ve enginar kalplerini ekleyip karıştırın. Üzerini örterek 1 saat buzdolabında bekletin. Somonları fırın kabına yerleştirin. Üzerine tuz, karabiber serpiştirip zeytinyağı gezdirin ve 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Somonları enginar kalpleri ile birlikte servis tabağına yerleştirin. Enginarların marine sosunu somonların üzerine gezdirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun