Deniz Mahsulleri Tabağı
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Deniz Mahsulleri Tabağı Tarifi İçin

Malzemeler

Deniz Mahsulleri Tabağı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Mignonette sos için; arpacık soğanı, beyaz şarap sirkesini, taze çekilmiş karabiberi sos tavasında bir taşım kaynatın ve ocaktan alıp soğutun.
  2. Kereviz ve bayır turbu kreması (Remoulade) için; rendelenmiş kerevizi, bayır turbu kremasını, mayonezi, ince doğranmış frenk soğanını bir kasede karıştırın ve lezzetini kontrol edip servise hazır hale getirin.
  3. Deniz mahsullerini haşlamak için; portakal suyunu, limon suyunu, defne yapraklarını, tane karabiberleri, soğanları ve sarımsakları derin bir tencereye alın. Üzerine 3 lt suyu ekleyip kaynatın. Deniz mahsullerini bu suyun içinde haşlayıp suyunu süzün.
  4. Son olarak kırık buzları büyük ve derin bir servis tabağına alın. Üzerine haşlamış olduğunuz deniz mahsullerini yerleştirin. Yanında soslarıyla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun