Çavdar Ekmeği Kasesinde Deniz Mahsulleri
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çavdar Ekmeği Kasesinde Deniz Mahsulleri Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sunum için

Çavdar Ekmeği Kasesinde Deniz Mahsulleri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Halka doğranmış soğan ile kıyılmış sarımsakları zeytinyağında soteleyin. Kalamar, karides, midye ve küçük kesilmiş domatesi ilave edip soteleyin. Beyaz şarabı ekleyin. Ekmek kasesinin içinden çıkan kırıntıları ilave edip 2-3 dakika soteleyin. Yumurtayı ilave edip ocaktan alın. Kişniş ilave edip harmanlayın. Ekmek kasenin içinde acı sos ile birlikte servis yapın. Afiyet olsun.

Kendi ekmeklerinizi hazırlamak istiyorsanız, ev yapımı çavdar ekmeği tarifine göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun