Hindistan Cevizi Sütlü Deniz Mahsulleri Çorbası
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Uzak Doğu mutfağı tutkunlarına, lezzetli ve doyurucu hindistan cevizi sütlü deniz mahsulleri çorbasını öneriyoruz. Levrek, fener balığı ve mantar ile hazırlanan bu balık, yaz kış demeden afiyetle tüketilebilir.

Hindistan Cevizi Sütlü Deniz Mahsulleri Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Hindistan Cevizi Sütlü Deniz Mahsulleri Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Limon otu ve zencefili 3 dakika suda kaynattıktan sonra malzemeleri içinden alın.
  2. Balık hariç tüm malzemeyi Hindistan cevizi sütünü de ekleyerek aynı tencereye alın ve 3 dakika daha kaynatın. Son aşamada içine balıkları ekleyin ve balıklar pişene kadar orta ateşte tutmaya devam edin.
  3. Üzerini reyhan ve chili biber ile süsleyerek servis edin.

Tarif Kategorileri

Uzakdoğu Mutfağı Yemekleri Balık Yemekleri Çorba Tarifleri Mantarlı Tarifler Levrek Tarifleri

Benzer Tarifler

Muzlu Roti
Ga Prao Tofu
Money Bag
Onigiri
Wabi-Sabi mokteyl
Tatlı ekşi soslu çıtır tavuk