Hayatın telaşı içinde bazen mutfağa girmeye üşeniriz, ama öyle tarifler vardır ki, hem pratik hem de lezzetlidirler. İşte bu tariflerden biri de, Meksika mutfağının serinletici ve doyurucu lezzeti Sığır Etli Salpicon (Salpicon de Res). Bu yemek, özellikle sıcak yaz günlerinde fırın başında terlemek istemeyenler için harika bir alternatiftir. İncecik didiklenmiş, yumuşacık sığır etinin, taptaze domates, kırmızı soğan, kişniş ve ferahlatıcı bir sosla buluşması, damağınızda adeta bir lezzet şöleni yaratır. Üstelik bir defa haşladığınız etle, birkaç gün boyunca hızlı ve lezzetli öğünler hazırlayabilirsiniz. Sığır Etli Salpicon (Salpicon de Res) tarifi, sadece bir yemek değil, aynı zamanda mutfağınızda Meksika rüzgarları estiren bir deneyimdir. Bu tarifle, sofralarınıza hem renk hem de neşe katmaya hazır olun! Peki; sığır etli salpicon (salpicon de res) nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Meksika Kahvaltısının Yıldızı Huevos Rancheros tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon sığır etli salpicon (salpicon de res) kaç kaloridir?
Bir porsiyon sığır etli salpicon (salpicon de res) 400 kaloridir.
Sığır Eti için:
Salata için:
Sos (Vinaigrette) için:
Et Alternatifleri:
Sebze ve Garnitür Alternatifleri:
Sos Alternatifleri:
Baharat ve Lezzet Alternatifleri: