Trippa Alla Milanese
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 2 saat
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

İtalyan mutfağıyla özdeşleşen bu yemek dana işkembe, havuç, kereviz ve sarımsak karışımından oluşur. Ana yemek olarak tercih edilir. Malzemeler hazırsa, trippa alla milanese tarifi için detaylara geçebiliriz.

Daha fazlası için İtalyan yemeklerine göz atmayı unutmayın.

Trippa Alla Milanese Tarifi İçin

Malzemeler

Trippa Alla Milanese

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. İşkembeyi temizledikten sonra küçük parçalara doğrayın.
  2. Tencereye zeytinyağını alıp ısıtın. Doğranmış soğanı ekleyin ve kavurun.
  3. Ardından rendelenmiş sarımsak ekleyin ve kokusu çıkana kadar karıştırın.
  4. Doğranmış havuç ve kereviz sapını ekleyin. Sebzeler yumuşayana kadar soteleyin.
  5. İşkembeyi ilave edin ve kısık ateşte rengi değişene kadar pişirin.
  6. Et suyunu ve baharatlarını ekleyerek karıştırın.
  7. Tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte 1,5-2 saat pişirin.
  8. Pişirme işlemi bitince sıcak servis edin. Afiyet olsun.
  Püf Noktası
  • İsteğe göre fasulye ilave edebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Farklı Et Yemekleri İtalyan Mutfağı Yemekleri MasterChef Tarifleri Çorba Tarifleri

Benzer Tarifler

Orzotto
Etli Ravioli
Çikolatalı Ravioli
Torta Susanna
Gnocchı Alla Romana
Polpo Alla Luciana