Kuzukulağı Mantarlı Bonfile
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuzukulağı Mantarlı Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Kuzukulağı Mantarlı Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda.

Patatesi soyup yıkayın ve halka halka dilimleyin. Arpacık soğanların kabuklarını soyup yıkayın. Mantarları yıkayıp doğrayın.

Tereyağını tavada eritip bonfileyi ekleyin.  Orta ateşte iki taraflı kızartın. Patatesleri  tavaya ilave edip bonfileyle birlikte soteleyin. Hepsini bir servis kabına alın. Arpacık soğanlarını başka bir tavada yumuşayana kadar haşlayın.

Zeytinyağını tencerede ısıtıp mantarları soteleyin. Tuz ve et suyunu ilave edip orta ateşte 5 dakika pişirin. Sonra kremayı ekleyip birkaç dakika daha pişirin. Patatesli eti, arpacık soğanları ve mantarları servis tabağına alıp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Pissaladiere
Krokan Bush
Portakallı Parfe
Ciğer Terin
Yumurta Mimoza
Creme Mousseline